Fontos tudnivalók

További információk

Az árak bruttó árak, tartalmazzák a sofőr és az üzemanyag árát, továbbá a díjmentes kiszállást Budapesten belül!
Kérjük rendelés esetén ÁFÁ-s számla igényüket előre jelezni szíveskedjenek!
A bérleti idő akkor kezdődik, amikorra a foglalást kérték.Több óra bérlése, egész vagy több napos program, illetve egyedi elképzelések esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kedvezményes ajánlatot tudjuk adni.

Fontos!
A limuzin nem minden utcába tud befordulni, bizonyos címek esetén előfordulhat, hogy a limuzin méreteiből adódóan nem tudja megközelÍteni a célállomást, ilyenkor a sofőr telefonon egyeztet a megrendelővel az új találkozási ponttal kapcsolatban! Kérjük a megrendelési cím megadásánál ezt vegyék figyelembe! Természetesen a sofőr mindent megtesz annak érdekében, hogy Önt és vendégeit a megadott helyen vegye föl az autó, de a forgalmat nem akadályozhatjuk, nincs lehetőség a KRESZ szabályainak megsértésére.
14 éven aluli utasaink csak szülői felügyelettel limuzinozhatnak.

A bérlés feltételei:
A megrendelő felelőséggel tartozik az autó épségéért, rendeltetésszerű használatáért az utasok viselkedéséért! Kérjük vigyázzanak a tisztaságra. A limuzinban szigorúan tilos dohányozni. Amennyiben ezt valaki megszegi, a sofőr megtagadhatja, hogy tovább szállítsa az utast. A megrendelő az autóban keletkező kárt minden esetben a helyszínen, a sofőrnek köteles megtéríteni. Az autóban hagyott tárgyakért felelőséget nem vállalunk. Enni nem lehet az autóban, mivel könnyen összekoszolható vele a limuzin. Szállítani lehet ételt, például szülinapi tortát. Innivalót lehet hozni.

Fizetés és Lemondás
Az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen, a szolgáltatás megkezdése elött előre fizetendő. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás az esedékessége elött egy héten belül lemondásra kerül, úgy a megrendelő köteles kifizetni a teljes vételárat.