Szolgáltatás, Ár

SzolgáltatásainkEsküvő
Ünnepeld közös életetek legszebb napját egy gyönyörű hófehér tetőablakos limuzinnal, amely elegáns megjelenésével emeli a Ti esküvőtök szinvonalát. Autónk 12 személyig bérelhető, pezsgővel és fotózással. Kérésre esküvői díszítéssel és az esküvőhöz illő virággal érkezik az autó. Bármely egyedi elképzelést segítünk megvalósítani! A felejthetetlen élmény garantált!!


Lánybúcsú / Legénybúcsú
Önfeledt bulizás a nagy nap elötti napon! Béreljen limuzint, hogy segíthessünk felejthetetlenné tenni! Hozhat magával italt, zenét, díszítést, de egy üveg behűtött pezsgő már a limuzinban vár! Ha egyedi kérés van díszítéssel, itallal, zenével kapcsolatban, nyugodtan jelezze, mindent meg tudunk valósítani! Fotókat is készítünk, hogy ne csak fejben maradjon meg az este, hanem képeken is viszont láthassa!


Születésnap
Ajándékozza meg szeretteit, barátait, ismerőseit a születésnapján! Tegye emlékezetessé egy hófehér, bőrüléses, tetőablakos, igény szerint feldíszített Lincoln Town Car limuzinnal, amihez a pezsgő és zene garantált! Egyedi kéréseikkel is keressenek bátran! Az utazásról fotó is készül, amiket természetesen eljuttatunk Önökhöz! Limuzin bérlés születésnapra egy örök emlék lehet!
Buli transzfer
Ha igazán hatásos belépőre vágytok béreljetek hófehér, bőrüléses, tetőablakos Lincolt Town car limuzint hűtött pezsgővel! Garantáltan az összes szem rátok szegeződik majd mikor kiszálltok az autóból! Kérésre fel is díszítjük az általatok megálmodott módon.


Reptéri transzfer
Lepje meg munkatársait, üzlettársait, barátait egy hófehér Lincoln Town car limuzinnal reptéri transzfer alkalmával, mellyel biztosan lenyűgözöd őket, fokozva ezzel az utazás élményét. Az elkápráztatás garantált!


Városnézés
Rendhagyó, pezsgőző városnézéssel szeretné elkápráztatni a barátait, szerelmét? Megmutatni gyönyörű városunkat? Béreljen Lincoln Town Car limuzint és mi gondoskodunk a pezsgőről és a fotókról! Sofőrünk felkészülve várja társaival, hogy meg tudja mutatni Budapest nevezetességeit!
Limuzin gyerekeknek
A limuzinos utazás nem csak felnőtteknek nagy élmény! A gyerekeket is magával ragadja a Lincoln Town Car limuzin bája.


Évfordulók
Ha megtalálta és évek óta „birtokolja” az igazit, akkor tökéletes meglepetés lehet részetekre a romantikus limuzin utunk hűtött pezsgővel.


Extrák
Szervezzen egyedi programot és tegye felejthetetlenné a leánybúcsút egy chippendale fiúval vagy a legénybúcsút egy táncoslánnyal!Áraink1 óra
8 személy
24.990,-
pezsgővel, fotózással


1 óra
10 személy
29.990,-
pezsgővel, fotózással


1 óra
12 személy
34.990,-
pezsgővel, fotózással


Minden további óra

14.990,-


 

Budapest területén kívül is kedvező díjakkal dolgozunk! 10 fős rendelés felett 2 behűtött pezsgővel vár a Lincoln Town Car limuzin és sofőrje.